Erkek Bilinçsizleştirici Faktörler

Bilindiği üzere erkekler kadınların kolayca çözebilecekleri kadar komplikelikten uzak varlıklardır ancak buna rağmen günümüzde hala erkekleri çözememiş ya da silahlarını nasıl kullanmasını bilmeyen bir sürü kadın olduğunu görüyorum ve onlara üzülüyorum. Bu yazıyı yazmamın sebebi de tamamen bu üzüntü. Erkekler genellikle üzerlerine fazla gidilmeden rahatlıkla beslenebilen evcil hayvanlar gibidir. Kadınları evcilleştirmek mümkün ancak hayvanlaştırmak "master-degree" gerektiren bir durum örneğin. Kadını evcilleştirmek için her şeyi verirsin ama her istediğinde vermezsin ve kadın rahatlıkla sizin evcil insanınız oluverir. Erkekte bu durum biraz daha kolay. Erkek ilgi ister ama her zaman istemez. Eşref saatleri iyi bilinmesi gereken varlıklardır erkekler ve bu konuda size yardımcı olacak faktörleri dikkatle dinlemenizi/okumanızı istiyorum. Erkekler ne kadar büyürlerse büyüsünler oyuncaklarından asla vazgeçmeyen küçük adamlardan ibarettir. Çocukken sevdiği her şeyi yine severler neredeyse. Bunlar tabi ki eskiden atari ile başlayıp bugün oyun konsolları ile devam eden bir sürecinde bulunduğu dijital bir devir. Bunlardan en önemli üç tanesinden bahsedeceğim sizlere şimdi.

Oyun Konsolları :




Erkeklerin aklını almak için birebirdir. Hem hediye olarak , hem de bir erkek-oyalayıcı olarak. ( Ben şahsen hastasıyım , en çirkin kadınla evlendirselerdi beni fark etmezdim bu oyun konsolu sayesinde ) PlayStation tabii ki bunların başını çeken bir Sony Ürünü. Erkeklerin saatlerini umursamadan harcayabilecekleri işlerin başını çeker bu oyun konsolları.



Otomobil Dünyası : 


Bizleri etkileyen güzel ama sınırlı kişilere hitap eden şeylerdendir. Otomobil dünyası. Hem de araç fuarlarından tutunda formula 1'e kadar. 2.El oto-pazar gezmelerinden araç dergileri okumaya kadar her şeyiyle bir erkek oyalayıcısıdır. Çoğu zaman bir kadını alışveriş için reyonların arasında kaybedersiniz , ancak erkekleri alışverişte sıkılmadan oyalamanın yolu dijital reyonlar ve otomobil parçaları satan reyonlardan geçer. Tamir - Tadilat işlerini de bu kategoriye alabiliriz genelde araba ile ilgili tamiratları sevdiği için erkekler. Her türlü binek araç erkeklerin ilgi alanıdır ve bununla ilgili her türlü şey erkeği oyalar


Kadınlar:


Evet kadınlar. Erkekleri oyalamak için ulaşamayacağına inandığınız kadınlarla oyalamayı deneyin. En başarılı ve en çok tutan tekniktir çoğunlukla. Güzel bir kadının oynadığı dizi olur , ya da Miss Universe , Miss Turkey vb bir yarışma olur. Dans yarışması olur. Erkekleri bu konuda kıskanmayın ve o sizin anlayışlı biri olduğunuzu düşünecektir ve içinde piçlik yoksa bunu sizin lehinizde kullanır çoğu zaman. Size hediye alıp gelmesi bile normal hale gelir erkek için. Bırakın FHM / Boxer gibi dergiler okusun. Sizin Cosmopolitan okumanıza asla karışmamış bir adamın bir kaç tane kuşe kağıt üzerinde fıstık gibi hatun görmesinin size hiçbir zararı olmayacaktır emin olun.

Erkeklerle ilgili bu üç basit bilinçsizleştirici faktör ve üzerine bir de mantık yürütülerek bulunabilen karakteristik özellik açıklıklarından yararlanıp erkekleri dumur edecek düzeyde etkileyebilirsiniz. Spor konusundan hiç bahsetmedim bile dikkatinizi çektiyse. Spor konusunu anlatmama hiç gerek yok , erkeğinizi tanıyın. Ona çevreyi tanıtın (:

0 yorum: