"We Don't Need Tickets I'm Chuck Bass"

06:27 , 0 Comments

Ed Westwick'in can verdiği hatta canına can kattığı müthiş karakter. Her zaman şahit olmuşuzdur "Hatunların Efendi Adam Yerine Piç Adam Tercihi" durumuna ama işler çok yüksek meblağlar dönen bir piyasada ağır bir şekilde tercih edilesi gözükmek olduğunda burada Chuck Bass karakterinden büyük bir ders almak gerekir. 


Chuck Bass başlıbaşına katı kuralları olan ve düşünerek hareket etme işini Gossip Girl dizisi içerisinde en iyi yapan karakter görünümündedir. Babasının sert tavrı altında hep ezilmiş olması kapılarını kimseye açmadan büyümesine sebep olduğundan sert ve taviz vermeyen bir tavrı vardır çoğu zaman. Ancak sevgiye muhtaç büyümenin verdiği hassaslık çoğu durumda onu yıkıma sürükleyecek kadar sarsmaktadır. Sevgi aşk adamı olmamasına rağmen Blair ile yaşadığı ilişkinin bitmesinin ardından eski günlerine dönmekte zorluk yaşayıp bir de üstüne vurulan Chuck kendini yepyeni ama daha temkinli bir aşkın kollarında bulmakta bugünlerde. 

Dizinin ilk sezonlarında fena halde hatun , sex ve uyuşturucu düşkünü olduğu tavırdan sıyrılıp ağırbaşlı bir işadamı görünümüne bürünmesi de onu daha seçilebilir kılan faktörlerden şimdilerde. Ses tonu ve az konuşması ise onu yeterince karizmatik yapıyor sanıyorum. Dizide Nate karakteri ile birlikte yarışırlar diyemiyorum çünkü Chuck Bass klasmanı apayrı bir noktada kanımca. 


Sırf aşağıda paylaştığım videodaki repliği bile Chuck'ı kararsız ve maymun iştahlı bir Nate'ten daha karizmatik kılıyor. Daha fazla Chuck'a yazmadan ve siz de benim gay olduğumu düşünmeden videomu paylaşayım da tam olsun.

Not : Video 4.Sezon Spoiler'ı içerir


0 yorum: